Логотип сайта
Saytdan to'liqroq izlash
Bosh menyu
Eng ko'p ko'rilganlar
В учебном пособии освещаются вопросы безопасности пищевых продуктов. Разделы посвящены рассмотрению потенциально опасных веществ пищи, включая антиалиментарные факторы питания (токсичные компоненты пищевых продуктов), а также особенности использования и контроля трансгенного сырья.

Ko'chirish: temerbaeva_m.v_bezopasnost_pishevih_produktov.pdf 11.57 Mb
Saytga joylashtirildi: 2020-05-23 10:48:26
Ko'rildi: 414    Ko'chirildi: 0


O'xshash resurslar:


Izoh qoldirish
Bu ma'lumot faqat sayt foydalanuvchilari uchun ruxsat berilgan!!!

Sayt foydalanuvchisi bo'lish uchun ro'yxatdan o'ting, ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing!!!
Foydalanuvchi menyusi
Resurs turlari
Dizayner Abduqayumov Anvar © 2014

www.res.guldu.uz