Ëîãîòèï ñàéòà
Saytdan to'liqroq izlash
Bosh menyu
Eng ko'p ko'rilganlar
Ushbu o‘q uv qo`llanmaning umumiy qismida zamonaviy mikroskopiya usullari, ozuqa muhitlarini tayyorlash, mikroorganizmlarning sof to`p- lamlarini ajratib olish, ularning turlarini o`rganish va miqdorini hisoblash masalalari yoritilgan. 0 ‘quv qo`llanmaning ikkinchi qismi oziq-ovqat mikrobiologiyasiga taalluqli bo`lib, unda oziq-ovqat sanoatining turli sohalarida mikrobiologik nazorat olib borish haqidagi ma`lumot berilgan. Kitobdan oziq-ovqat mutaxassisliklari bo`yicha ta`lim olayotgan talabalar (bakalavr, magistrlar), shuningdek barcha oziq-ovqat kor- xonalaridagi mikrobiologiya laboratoriyalari xodimlari qo`llanma sifatida foydalanishlari mumkin.

Ko'chirish: ozik-ovkat-mikrobiologijasi Ø.Õàêèìîâà.pdf 21.71 Mb
Saytga joylashtirildi: 2020-05-23 13:32:52
Ko'rildi: 481    Ko'chirildi: 30


O'xshash resurslar:


Izoh qoldirish
Bu ma'lumot faqat sayt foydalanuvchilari uchun ruxsat berilgan!!!

Sayt foydalanuvchisi bo'lish uchun ro'yxatdan o'ting, ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing!!!
Foydalanuvchi menyusi
Resurs turlari
Dizayner Abduqayumov Anvar © 2014

www.res.guldu.uz