Ëîãîòèï ñàéòà
Saytdan to'liqroq izlash
Bosh menyu
Eng ko'p ko'rilganlar
Majmuada oziq-ovqat mahsulotlar ishlab chiqarish texnologiyasi jarayonida foydalaniladigan mikroorganizmlar turlari, ko’payish usullari, biotexnologiyaning asosiy yo’nalishlari, rivojlanish tarixi, taraqqiyoti, gen muhandisligi to’g’risida umumiy ma’lumotlar berilgan

Ko'chirish: MAJMUA.pdf 3.59 Mb
Saytga joylashtirildi: 2021-12-22 10:28:47
Ko'rildi: 1566    Ko'chirildi: 2


O'xshash resurslar:


Izoh qoldirish
Bu ma'lumot faqat sayt foydalanuvchilari uchun ruxsat berilgan!!!

Sayt foydalanuvchisi bo'lish uchun ro'yxatdan o'ting, ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing!!!
Foydalanuvchi menyusi
Resurs turlari
Dizayner Abduqayumov Anvar © 2014

www.res.guldu.uz